Bemutatkozas

 2010.02.02. 21:02

Sziasztok!

(Mos szeretnek szolni, hogy az irasaimbol hianyozni fognak az ekezetek, mivel a gepemen sajnos nem elerhetoek..elore is elnezest kerek)

Koszonom, hogy erre az oldalra tevedtetek. Mirol is van szo? A cimben a "meg merte enni" mondat olvashato ami igaz is. 25 eves szakacs vagyok es Orsinak hivnak. Kalandos eletem volt idaig, nem sok idot toltottem Magyarorszagon. Vendeglato-s csaladban nottem fel, az etelek, italok, utazas mindig is erdekelt. Szeretek uj dolgokat felkutatni es kiprobalni. Rengeteget utazom ezert gyakran talalok furcsasagokat vagy akar nagyon egyszeru fantasztikus eteleket, ettermeket, bufeket es termekeket. Persze nem mindig van szerencsem es az ember beleutkozik nem kivant dolgokba.

Kinek ajanlom a blogot? Azoknak akik szeretnek enni, es nem feltetlenul elegszenek meg az altalanos rantotthus es krumplisalata kombinacioval (ami egyebkent nagyon nagyon finom es egyik szemelyes kedvencem). Azoknak akik szeretnek utazni es ettermeket kiprobalni. Akik szeretnek aranyos bakloveseken nevetni, vagy interneten rendelni, vagy mar hazankban is egyre tobb helyen kaphato azsiai kiegeszitokkel kiserletezni. A lenyeg az, hogyha szeretsz enni es nem vagy finnyas neha nezz ra az oldalra, bajod nem lehet belole.

 

 

 

 

Címkék: bemutatkozas

A bejegyzés trackback címe:

https://megmerjemenni.blog.hu/api/trackback/id/tr51723848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása