Ha szeretsz fozni utazni, ettermeket jarni..vagy csak ugy igazan jokat enni, akkor talan hallottal mar Anthony Bourdain irorol/utazorol/szakacsrol/istenrol? Ha nem akkor itt az ideje a "Kitchen Confidential" c. konyvet elolvasnod, vagy a Travel Channel-en " No Reservations" c. musorat kovetned. O szakocsokrol-ettermekrol vendeglatoiparrol ir, laza humoraval es teljes oszinteseggel. Ezert nem csak a szakma koreben szerzett gyorsan rajongokat. Neve mar a vilagot bejarta, es konyve pedig sok sok bestseller listan szerepelt mar.
A magyar boltokban "Francia Bisztrokonyha" cimen, a hires new yorki "Les Halles" etterem receptjaivel talalkozhatunk. Persze az iro elotte sok tipped ad fozni vagyo-szereto embereknek, kesekrol, bevasarlasrol, tervezesrol stb.
Nem reg jelent meg Bourdain "Medium Raw" c. konyve, ami egy olyan "Kitchen Confidential" V.2 Ezen konyvet az iro mult heten austinban dedikalta, egy felolvasas utan, amit tobb tucat rajongo kovetett vegig, illetve orakon at alltak sorba, hogy a mester alairasat megszerezhessek.
Amazonon a kovetkezo linken lehet a konyvet megrendelni:
www.amazon.com/Medium-Raw-Bloody-Valentine-People/dp/0061718947
Itt az iro beszel a konyverol: