Kritika: Mak Bistro

 2010.07.18. 14:58


 

 

Vegyes erzelmekkel jottel el a MAK-bol, az igazsag, hogy tobbet vartam , foleg kiszolgalas teren. Viszont a hangulata laza es jo, de a hely nem igazan van tisztaban a bistro jelentesevel vagy fogalmaval. Mivel se a gyorsasag se az egyszeruseg es a moderalt arak se jellemeztek ezt az ettermet. Mondjuk szamomra itt jelentkezik az elso nagy hiba. Mivel ugye az etterem neveben bistro szerepel, de az etlapon mar pinxto (pinco aka. baszk tapas) nev alatt vannak felsorakoztatva az etelek. Magyarul kis adagok, ezzel nekem semmi bajom nem lenne mert imadom a tapas eteleket, mert szeretek tobb mindent kiprobalni. Miutan megnezem jobban az arakat, kicsit meglepodok, mert nem igazan "tapas"-osak. Tehat a felrevezetes rogton megindult, ezutan se lett sokkal jobb.


Kb 10 percbe telt mire megkerdeztek, hogy mit szeretnenk inni, ezalatt se etlapot-itallapot-borlapot nem lattunk.., azutan meg egy kellemes 10 percet varunk a 2 uveg asvanyvizre, ami azert ebben a melegben eleg rossz. Az etlapon sok erdekes vagy nem tul erdekes dolog talalhato. Caprese salata..ne ne mar!!!! Nem azert masztam be Budaorsrol, hogy felkarikazott paradicsomot es mozarella sajtot nyujtsatok, mindezt 1400 Ft-ert es ugye pinxo-rol van szo, tehat igazabol semmiert sokat. Az ilyen dolgok nagyon tudnak engem bosszantani. ! az, hogy dontsek el milyen stilusu tipusu ettermet szeretnenek nyitni es ugy is hirdessek magukat. 2: Szivesen fizetek tobb penzt olyan etelert ami ra is szolgal vagy olyan alapanyagok vannak benne amit nem mindig emelek le a polcrol. A tapas fogalmat mar egy etteremnek Budapesten sikerult bevezetnie, es azota se vesztettek kinalatukbol vagy az etelek minosegebol, tehat itthon is lehet ezt a mufajt jo vegezni.

Nyul es lazac az elso fogas. Finomak, aprok de finomak. A nyul nagyon finom es omlos, es a parolt pak choi nagyon jol illik hozza. A lazacbol viszonylag tisztesseges adagot hoztak ki, masreszt itthon meg nem lattam etlapon marinalt lazacot. Amit igazabol egyszeru elkesziteni, de ugy latszik itthon meg nem divat, de lehet, hogy tevednek.  A kenyer tenyleg nagyon jo, inkabb kellett volna peksegben gondolkodniuk, mint etteremben. Azutan a tobbi etel olyan volt, hogy nem volt. Miert nem volt? Mert elfelejtettek kihozni.... Szivesen irnek meg az etelekrol, de sajnos csak ennyit lattam beloluk. Igazabol mar annyira nem is bantuk, mert a melletunk levo asztalhoz felszolgalt etelek nem nagyon inditottak be a fantaziankat. Szerencsere az asztalunknal pont van egy szep nagy sonkaszeletelo es rajta olasz vagy spanyol sonka..ebbol rendelunk, kerunk meg kenyeret es jollakunk. Pont fizetesnel szol a pincer, hogy onoke az a teszta es a kacsa? Igen, a mienk, de mar koszonjuk nem kerjuk. A meg nem kapott italunk szamlan levo felszamolasa mar csak hab a tortan.
Nem tudom, hogy mit kezdjek a hellyel, baratsagosak, a szandek is megvan, igaz max hangulataban bisztro. Lehet, hogy csak volt egy rossz napjuk a meleg miatt.

Címkék: kritika gasztro etel etterem bistro

A bejegyzés trackback címe:

https://megmerjemenni.blog.hu/api/trackback/id/tr142158832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása