Kb 10 eve hajnalok hajnalan setaltunk haza Romaban es nem ertettuk, higy mi lehet olyan fontos reggel 3-kor, hogy az emberek kigyozo sorokban allnak egy kis bolt elott. Manap delben ugyanarra setaltunk, a sor talan meg nagyobb is volt. Egyre jobban erdekelt a tema, ezert mi is bealltunk. Szerencsere jo utemben haladtunk es lattuk a boltbol kijovo boldog arcokat es a HATALMAS fagyit ami a kezukben volt. Ebbol baj nem lehet gondoltuk, es igen megerte az a 10-15 perces alldogalas. Eletem talan legfinomabb fagyijat habzsoltam utana, es sokszor sorban alltunk meg.

Tehat ha Romaban jarsz es a Vatikan muzeumnal setalsz, a fagyizo a fal mellett lesz(persze a masik oldalan), es sor lesz elotte!

Old Bridge terkep:

www.travbuddy.com/Old-Bridge-Gelateria-v549

 

Es a fagyi:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://megmerjemenni.blog.hu/api/trackback/id/tr241723996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása